Litt om Selena Gomez

Skuespillerkarriere:

Selena Gomez er født og oppvokst i Grand Prairie i Texas. Hennes første rolle var i serien Barney & Friends som karakteren Gianna. Hun ble oppdaget av en talentspeider fra Disney da hun var 12 år. I 2006 var hun gjestestjerne i sesong 2 på Det søte liv til sjøs, som Gwen i episoden A Midsummer's Nightmare. I 2007 dukket hun opp i to episoder av Hanna Montana i sesong 2 som Mikaela, og er Hannahs popstjernekonkurrent.

 

Selena Gomez sitt liv:

Selena Marie Gomez (født 22. juli 1992 i Grand Prairie i Texas) er en amerikansk skuespillerinne og sangerinne. Hun har italiensk mor og mexicansk far. Hun er best kjent for å spille Alex Russo i Wizards of Waverly Place. Demi Lovato og Selena Gomez var begge med i serien Barney and friends. I 2008 signerte hun en kontrakt med plateselskapet Hollywood Records Høsten (2009) ga hun ut debutalbumet Kiss and Thell, med bandet Selena Gomez og the Scene.

Yrke:

Sanger, skuespiller og designer.

 

Filmroller:

Alex Russo i Magikerne på Waverly place, og andre små-roller.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kpb

kpb

10, Trondheim

vi er to jenter som liker sladder og kjendiser vi hadde tenkt å kalle bloggen kjendispapparzzibloggen.blogg.no men det var opptatt så vi tok www.kpb.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits